De kracht van eenvoudige dingen

Welkom!

Hier in ons vertrouwde België gaat het steeds sneller en moet er steeds meer....Daar wilden we al jaren iets aan doen en na heel wat reizen en twijfelen hakten we een knoop door...

Eind 2007 trokken we voor de eerste keer naar Hongarije om op verkenning te gaan en te ontdekken wat er zo verschillend is met het leven hier.  Wat zou dit uitgestrekte land ons kunnen bieden? Al dadelijk waren we onder de indruk van de eenvoud waarmee de mensen door het leven gaan. In veel Hongaarse steden gaat het bijna net zoals hier, wat ook het natuurlijke gevolg is van de ontwikkeling van het land. Op het platteland echter, en er is gelukkig nog véél platteland in Hongarije,  vind je in de natuur wél de rust terug waar wij hier steeds naar op zoek zijn.

We werden direct verliefd op de Baranya en het toeval leidde ons tot in het prachtige dorp Almamellék waar we een oud boerderijtje kochten.

Als je ook tot rust wil komen, de Hongaarse cultuur, het dorpsleven, tradities en mensen wil leren kennen, actief of rustig de natuur wil beleven, wild zien voorbijlopen, lekker gaan eten of gewoon van de zon genieten neem dan contact met ons op; we laten je graag meegenieten van wat wij ontdekt hebben!

Voor informatie of reservering neem contact op met ons: informatie